Hem  /  Support  /  Drivrutinsuppdateringar

Nedladdning av drivrutiner och inbyggd programvara

Ladda ned de senaste drivrutinerna och inbyggd programvara för ditt lasersystem.

Systemnedladdningar:

På den här sidan hittar du uppgraderingar för ditt lasersystem. De senaste drivrutinerna och firmware kan hittas genom att klicka på lämpligt lasersystem nedan och kan laddas ner när det passar dig. Kontakta Epilogs support om du har problem med att ladda ner eller installera dessa filer.

Obs!

• Notera att från och med januari 2023 kommer Epilog Laser inte längre att stödja 32-bitars operativsystem med uppgraderingar av Epilog Laser Software Suite. Om du för närvarande använder en dator med endast ett 32-bitars operativsystem kan du fortsätta att använda versioner av vår programvara som släpptes före den 1 januari 2023. Efter detta datum kommer framtida uppdateringar av programvaran med de senaste funktionerna endast att erbjudas i 64-bitars versioner.
  • 64-bitars drivrutiner finns tillgängliga för Epilog Fusion Maker, Fusion Edge, Fusion Pro, Fusion Galvo, Zing, Mini, Helix, EXT, Fusion, FiberMark och FiberMark Fusion. Alla 64-bitars drivrutiner är kompatibla med Windows 7, Windows 8, Windows 10 och Windows 11.

• Windows 10/11: Du behöver inte uppgradera din drivrutin när du uppgraderar till Windows 10/11. Endast i sällsynta fall måste man installera om drivrutinen efter en uppgradering till Windows 10/11.

• Drivrutiner för Zing, Mini, Helix, EXT, Fusion, FiberMark, FiberMark Fusion, Legend, Legend EX, Legend TT, Radius, Profil, Summit (version 5.1 och högre) och Express Lasers är alla kompatibla med Windows 7, 32-bitars.

Håll dig uppdaterad!

Registrera dig för att få ett e-postmeddelande när en ny drivrutin eller ny programvara finns tillgänglig för din lasermodell.